Ferratum pikalaina

Ferratum tarjoaa mikrolainoja ja mikrolainoja myönnetään lainaajille, jotka ovat saavuttaneet tietyn iän ja joilla on hyvä luottotietohistoria.

Vuonna 2005 Ferratum oli ensimmäinen yritys, joka julkaisi Mobiilimikrolainat Euroopassa. Niitä on nyt saatavilla 19 eri maassa ja niitä tarjotaan yli 1 000 000 asiakkaalle. Ferratum työllistää yli 220 omistautunutta ammattilaista.

Meillä on selkeä visio Ferratumista ja palveluista, joita tarjoamme. Jorma Jokela, toimitusjohtaja ja Ferratumin omistaja, sanoo: ”Meitä ohjaa intohimomme innovointiin ja meillä on kunnianhimoinen kasvustrategia – tavoitteemme on olla vuoteen 2014 mennessä maailman johtavin mikrolainayritys. Uskomme, että tuotteemme ja palvelumme voi auttaa monia ihmisiä monissa maissa.”
Nykyään olemme luotettava yritys asiakkaidemme ja yhtiökumppaneidemme silmissä johtuen luotettavasta ja nopeasta palvelustamme, ammattimaisesta ja eettisestä käytöksestämme sekä nopeasta vastauksestamme asiakkaidemme tarpeisiin.

Liiketoimintamme keskeisenä osana on muutakin kuin rahaa. Haluamme tarjota helpoimman hakemuksen, nopeimman palvelun ja korkeimman luottamuksen kaikille asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *