Credit24

Credit24 on todistetusti Suomen johtava sekä markkinoiden edullisin nettiluottopalvelu. Se myöntää yksityisille henkilöille luottorajoja, eli joustolimiittiä, kiinteiden lainojen sijaan.

Hakijan täytyy olla täyttänyt 19 vuotta ja hänen käytössään tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Salainen numero ei ole este. Maksuhäiriömerkintä voi johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.

Käyttäjä voi hakea luottorajaa 100 ja 3000 euron väliltä, sekä määritellä itse joustavan takaisinmaksuajan, kuitenkin korkeintaan 36 kuukautta. Credit24:n myöntämä luottoraja toimii niin, että käyttäjä voi tehdä sen rajoissa useita nostoja tarpeidensa mukaan.


Periaate Credit24:n kanssa on, että käyttäjä maksaa takaisin vain sen summan, minkä on oikeasti käyttänyt. Mikäli luottotililtä ei tehdä yhtään nostoa, takaisin ei tarvitse maksaa mitään. Lainan hakeminen ja myös luottotilin avaaminen on täysin ilmaista. Maksettavaksi ei tule piilokuluja, joten käyttäjän ei tarvitse maksaa minkäänlaista kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua tai tilin avausmaksua. 

Tehdyistä nostoista maksetaan summasta riippuen 0% – 6,95% provisio. KSL:n mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron keskimääräiselle luotolle 12 kk maksuajalla on 50,2 %.

Joustolimiittiä voi hakea koska tahansa. Rahasiirtoja Credti24 tekee reaaliajassa aina klo 8-22.