Ferratum

Ferratum tarjoaa kahta eri rahoitustuotetta: Koroton-pikavippiä sekä Joustava-luottoa.

Ferratum-lainaa voi hakea sellainen luottokelpoinen henkilö, joka on täyttänyt 21 vuotta ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös henkilökohtainen sähköpostiosoite, pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

Koroton-pikavippi on tarkoitettu ensilainaksi uusille asiakkaille. Se on summaltaan 50-300€, ja nimensä mukaisesti täysin koroton. Takaisinmaksuaika vaihtelee summasta riippuen 7-30 päivän välillä. Uusien luottosopimuksien rahasiirrot tehdään klo 7-23 välisenä aikana.

Ferratum Joustava on luottotili, jolla on katetta 2000 euroon asti. Luottotili on käyttäjän käytössä siitä hetkestä asti, kun laina on myönnetty. Tililtä voi tehdä nostoja tarpeen mukaan aina ilman minkäänlaisia lisähakemuksia.

Mikäli kyseessä ei ole uusi luottosopimus, tai ensimmäinen nosto on jo tehty, rahat maksetaan tilillesi aina saman tien. Nostoja voi tehdä vuorokauden ympäri, myös mobiililla.

Joustava-luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisilla minimilyhennyksillä. Takaisin pitää maksaa aina vähintään 12,5%, mutta kuitenkin vähintään 150€. Jokaisesta nostosta maksetaan 12,5% palkkio, minkä lisäksi kuukausikorko on 8,5%. Nimellinen vuosikorko on näin 103,42%.

Ferratumin asiakaspalvelu on käytössä vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelijaan saa yhteyden chatilla, sähköpostilla tai puhelimella.