Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa Suomessa erilaisia rahoituspalveluita yksityishenkilöille.Lainanhakija hyötyy erityisesti siitä, että Freedom Rahoitus auttaa löytämään sopivan, sekä aina mahdollisimman edullisen lainan. Palvelun kautta löytyvät kulutusluotot, joustoluotot ja käyttöluotot: lainaa voi hakea 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Lainapäätöksen voi saada jo samana päivänä, eikä hakijalta koskaan vaadita takaajia tai vakuuksia.

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa. Tämä yhteistyö tarkoittaa lainanhakijan kannalta käytännössä sitä, että Freedom Rahoitus hakee heidän sivuillaan jätetyllä hakemuksella lainatarjouksen kaikilta niiltä tahoilta, joiden kanssa toimii – käyttäjä saa näin yhdellä lainahakemuksella useita, kilpailevia lainatarjouksia. Näitä tarjouksia pääsee vertailemaan OmaTili-verkkopalvelussa. Vertailussa auttaa myös henkilökohtainen lainaneuvoja.

Freedom Rahoituksen kautta voi myös yhdistää lainat ja luotot, joita on ajan mittaan otettu eri palveluista. Kun yhdistät lainat, maksat pienempiä kuukausieriä ja säästät rahaa lainanhoitokuluissa. Usein korot pikavipeissä ja vastaavissa luotoissa ovat huomattavan korkeita, jolloin lainojen yhdistäminen on lähes poikkeuksetta edullisempi vaihtoehto.

Lainaa voivat hakea yli 18 vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.