Lendo

Lendo on tehnyt lainan hakemisesta helppoa, nopeaa ja vaivatonta – hakijan tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, valita saamistaan tarjouksista mieluisin ja lunastaa rahat. Lendo pitää  huolen lopusta.

Lendo on lainanvälityspalvelu, joka toimii lukuisten eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa yhteistyössä. Sen yhteistyöverkosto on Suomen laajin. Hakija hyötyy tästä siten, että jättämällä lainahakemuksen Lendolle, saa lainatarjouksen jokaiselta näistä lainanmyöntäjistä. Lendon omalla lainavertailulla näät heti edullisimman tarjouksen ja pystyt helposti valikoimaan joukosta sen, joka sopii sinulle parhaiten.

Lainanhakijalle palvelun käyttö on täysin maksutonta, sillä Lendo saa palkkiot suoraa lainantarjoajilta. Hakija voi myös aina kaikessa rauhassa jättää hakemuksen ja tarkastella vaihtoehtoja ilman, että sitoutuu mihinkään.  

Koska Lendo toimii vain lainanvälittäjänä, sillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa suoraa lainan ehtoihin. Riippuu valitsemastasi lainanmyöntäjästä, millainen korko lainalla on, millaisessa ajassa se pitää maksaa takaisin ja miten nopeasti saat rahat tilillesi. Usein etenkin pienemmät lainat on mahdollista saada lähes välittömästi, kun taas isommat summat voivat viedä muutaman päivän. Kattoraja Lendon kautta haettaville lainoille on 40 000€.