Omalaina

OmaLaina on kotimainen lainanvälityspalvelu, jolla on Suomessa jo yli 300 000 asiakasta. Palvelun kautta voi hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa, joka on vähintään 100 ja enintään 20 000 euroa. Saat lainapäätöksen aina välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen, minkä lisäksi saat parhaimmillaan rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Lainojen maksuajat vaihtelevat yhdestä vuodesta viiteen vuoteeen. Korko vaihtelee lainantarjoaja ja tarjouskohtaisesti, mutta OmaLaina pyrkii aina löytämään asiakkailleen mahdollisimman edulliset tarjoukset. Jotta tämä olisi mahdollista nyt ja jatkossa, palvelu tekee jatkuvasti uusia yhteistyösopimuksia laina-alan toimijoiden kanssa.

OmaLaina tekee töitä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja. Hakijalta ei koskaan vaadita myöskään takaajaa.

Pelkkä hakemuksen jättäminen ei sido mihinkään, minkä lisäksi palvelun käyttö on aina kokonaisuudessaan täysin ilmaista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että lainoihin ei lisätä OmaLainan puolesta minkäänlaisia lisäkuluja.

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla.